Het is zover!!! Bijna
Door: Karin
Blijf op de hoogte en volg Karin
03 September 2011 | Nederland, Groningen
Frits heb ik van de week ook maar even verteld dat hij héél wat nachtjes uit logeren gaat. Hij was er wat verdrietig onder wat zich vertaalde in wanstaltig gedrag, de boef! Maar hij zal vast heel goed verzorgd worden bij mijn ouders. Ik zal ze nog ff goed instrueren dat hij heel veel aandacht nodig heeft en een foto van mij voor hem achterlaten, haha.
Ik heb er super veel zin in al vind ik het ook nog wel behoorlijk spannend. Ik laat het allemaal maar lekker over me heen komen. T’is ook niet niks om familie en vrienden niet aanwezig te hebben op je bruiloft. Gelukkig heb ik wel een mieters gezellig vrijgezellenfeest gehad, wat voor mij een grote verrassing was. Ik zal mooie foto’s maken van de ceremonie en naar jullie toe sturen als dit lukt.
Tot het volgende verhaal…..
Liefs Karin
03 September 2011 - 08:31
Pa En Ma:
Bijna zover, ook wij zijn er klaar voor. Wederom de wereldreiziger naar schiphol brengen. We kennen de weg al uit ons hoofd dus geen probleem.
Alvast veel plezier en tot straks
Pa en Ma en opa en oma van Frits -
03 September 2011 - 11:13
Arno En Jet:
Superduper veel plezier in de USA! Geniet ervan en we kijken uit naar je verhalen.
Liefs uit Kathmandu -
03 September 2011 - 13:36
Harry, Jeanet & Kids:
Vanuit Koekange zwaaien we je gedag!!!!
Heeeeel veeeeel plezier!!!! -
03 September 2011 - 18:43
Henny:
Karin een hele goede reis toegewenst en een hele fijne tijd in de VS. We zullen je verhalen volgen.
Groetjes uit Menaam -
04 September 2011 - 09:51
Marleen:
Op dit moment zit je in het vliegtuig, hopelijk heb je een goede vlucht! Van alle momenten genieten je gaat vast heel veel moois zien en heel veel plezier!!
Liefs Marleen -
05 September 2011 - 11:28
Geeke:
Hallo karin,
Je hangt misschien nog in de lucht, of weer......
In ieder geval een heel leuke tijd gewenst!
Geniet ervan,
groetjes,
Geeke -
09 September 2011 - 13:04
Inge En Ina:
Zijn benieuwd hoe het daar met je gaat, terwijl wij zwoegen met bloed, zweet en tranen, (haha)
geniet er lekker van en we houden je blog in de gaten.
xxx